Bericht versturen
Huis >
nieuws
> Company News About Hoe te om Slijtage van Centrifugaalventilators te verhinderen

Hoe te om Slijtage van Centrifugaalventilators te verhinderen

2022-07-22

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Slijtage van Centrifugaalventilators te verhinderen

De centrifugaalventilators zullen wegens gebruik op lange termijn tijdens het toepassingsproces dragen. Hoe te om de slijtage van centrifugaalventilators te vermijden? Eerst en vooral, moeten wij weten dat de slijtage van de centrifuge ventilatorin vele verschillende posities zal zijn, moeten de zo verschillende anti-wear maatregelen worden getroffen voor hen. Aanvankelijk, hets noodzakelijk om een goed werk op de bladoppervlakte te doen. De gemeenschappelijke voordelen om te carbureren, plasma, het bespuiten gecementeerd carbide, en het kleven ceramische bladen die moeten de hardheid van de bladoppervlakte verhogen opduiken, die op zijn beurt de slijtageweerstand in zekere mate van het blad verbetert.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Slijtage van Centrifugaalventilators te verhinderen  0

Deze methodes zijn makkelijk te gebruiken en lage kosten, maar de deklaag draagt snel, en één behandeling kan 3 tot 5 maanden duren.

Voor bladslijtage, kan de drijvende krachtslijtage in zekere mate worden verminderd door de bladstructuur te verbeteren, die de het werk oppervlakte van verwerken ventilator ventilatorblad in een getande vorm die, die het holle blad verandert in een stevig blad, en lassen anti-wear blokken toevoegt aan het blad. Installeer de anti-wear cascade, en installeer de anti-wear cascade hoogstens gemakkelijk versleten plaats, die de deeltjes kan verhinderen aan de achterschijf en de bladwortel te stromen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Slijtage van Centrifugaalventilators te verhinderen  1

Bovendien zou de vorm van de luchtinham van de centrifugaalventilator redelijk moeten worden geselecteerd, en de minimuminham relatieve snelheid van de drijvende kracht zou tijdens het ontwerp moeten worden verzekerd, zou het aantal revoluties van de ventilator zoveel mogelijk moeten worden verminderd, en de aangewezen vorm van het kanaal van de drijvende krachtstroom moeten zou worden geselecteerd.