Bericht versturen
Huis >
nieuws
> Company News About Hoe te om de Richting van Omwenteling van de Demper te onderscheiden

Hoe te om de Richting van Omwenteling van de Demper te onderscheiden

2022-05-24

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Richting van Omwenteling van de Demper te onderscheiden

De functie van de demper is de lucht pre-te roteren om de luchtstroom in de drijvende kracht regelmatiger te maken. Als een linkshandige demper op een rechtshandige ventilator geïnstalleerd is, zal de wind direct de bladen beïnvloeden, wat hoofdzakelijk wordt vertoond zoals voorbijschieten lading en sterke trilling, als de demper volledig open is, de stroom rechtstreeks zal toenemen, en in strenge gevallen, de motor zich zal uitbranden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Richting van Omwenteling van de Demper te onderscheiden  0

 

Vandaag zal ik met u delen hoe te om de omwentelingsrichting van de demper te onderscheiden. Eerst bekijk deze horizontale demper. Eerst, moeten wij de steunstaaf van de demper als basispunt (of de richting van de luchtopname als basispunt nemen) vinden, en nemen dan de omwentelingsrichting van het aaneenschakelingshandvat van waar volledig gesloten aan volledig open, de omwenteling is met de wijzers van de klok mee juiste omwenteling, wordt de linksdraaiende omwenteling verlaten omwenteling.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Richting van Omwenteling van de Demper te onderscheiden  1

 

Hoe te die de omwentelingsrichting van de demper op de ventilator wordt geïnstalleerd te onderscheiden? Eerst, bevinden wij ons aan de motorkant en nemen de richting van het handvat van volledig gesloten aan volledig open (de richting van de schakelaar zal ook gemerkt worden op de demper om ons beter te helpen onderscheiden) waar, de omwenteling is met de wijzers van de klok mee juist, en de linksdraaiende omwenteling wordt verlaten.

 

Enkel deelde ik ben de methode om de omwentelingsrichting van de bloemblaadje-type demper te onderscheiden. De gemeenschappelijke formulieren van de demper zijn single-plate, drie-plaat en luifel. Onder hen, is single-plate en de drie-plaat niet verdeeld in omwentelingsrichtingen, en kan direct volgens de richting van de luchtopname worden geïnstalleerd. Betreffende de blind-type demper, als u meer over het moet kennen, kunt u ons contacteren.

https://www.youtube.com/watch?v=mUZxYOZKRNI&t=39s