Bericht versturen
Huis >
nieuws
> Company News About Wat zijn de Types van Ventilatordrijvende kracht?

Wat zijn de Types van Ventilatordrijvende kracht?

2021-11-01

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Types van Ventilatordrijvende kracht?

De drijvende kracht is het hart van centrifugaalventilator. De verschillende arbeidsvoorwaarden hebben verschillende eisen ten aanzien van drijvende krachtvormen van centrifugaalventilators. Volgens de bladhoek van drijvende krachtafzet, kan het in drie types worden verdeeld: voorwaarts type, radiaal type en achterwaarts type.
Het voorwaartse typeblad, de Hoek van de bladafzet β2 > 90 °, de uitvoer van winddruk is hoger, maar de efficiency is laag, de voorwaartse gemakkelijk verzameld van het typeblad onzuiverheden tussen de drijvende kracht, het gemakkelijke bevuilen, gebruikt voor luchtstroom, maar vereist hoger gebied, brede inschrijving, over het algemeen smaller blad, hoeveelheid, typt gemeenschappelijk aan ventilatormodel heeft 9-10 reeksen, 9-08 de ventilator van de reekshoge druk.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Types van Ventilatordrijvende kracht?  0

 

Radiaal blad: de afzethoek van het blad β2=90°, het heeft eenvoudige structuur, lage productiekost, parameters tussen het voorwaartse type en het achtertype, lage efficiency, wegens zijn kenmerken van niet gemakkelijk aan schaal, wordt het meer gebruikt in de mijn en de zware stofvoorwaarden.

Achterwaarts blad: de Hoek β2 van de bladafzet<90>