Bericht versturen
Over ons

Fabrieksreis

Huis >

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. Fabrieksreis

productielijn

BEREKENING

Volgens de prestatie-eisen van de klant, die professionele software gebruiken om de meest geschikte ventilator voor de klant te berekenen en te selecteren.

 

ONTWERP

Software gebruikend de professionele van CAD/CAE/CEM en CFD-voor aangepast ontwerp, zijn de ventilatorprestaties gewaarborgd.

 

GRONDSTOFFENknipsel

Gebruikend CNC plasmasnijmachine, is de grootte van de delen nauwkeuriger, meer vlote de rand van de staalplaat.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Het VORMEN zich

De drijvende kracht GLB wordt gevormd door persmachine en de vorm, aërodynamische efficiency van de drijvende kracht is hoger.

 

METAALBEWERKEND

De schacht is een belangrijk stuk. Zo SIMO-de schacht van de VENTILATOR al verwerking en productie bij onze fabriek om kwaliteit te controleren.

 

DRIJVENDE KRACHTlassen

De drijvende kracht, als kerndeel van de ventilator, allen door hogere gelaste geschoolde arbeider, het lassen kwaliteit is betrouwbaarder.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

OMHULSELlassen

Het omhulsellassen door geschoolde arbeiders, laslijn is eenvormig en perfect. Wij hebben rijke ervaring en volledige productievoorwaarden voor productie van ventilators op grote schaal.

 

DE OPSPORING VAN HET DRIJVENDE KRACHTgebrek

Elke gelaste drijvende kracht zal Ultrasone gebrekopsporing overgaan om geen lastekorten te verzekeren.

 

DRIJVENDE KRACHT HET ONTHARDEN

De interne spanning van de drijvende kracht zal volledig na 24 uren geëlimineerd die ontharden. De drijvende kracht zal stabieler en veiliger zijn.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

DRIJVENDE KRACHT HET DYNAMISCHE IN EVENWICHT BRENGEN

SIMO-de VENTILATOR voert de klasse van de drijvende kracht in evenwicht brengende nauwkeurigheid met verwijzing van AMCA-norm uit, kan de in evenwicht brengende nauwkeurigheid aan G2.0 bereiken.

 

ASSEMBLAGE

Elke fan in de assemblage, zal meticulously worden aangepast en worden verbeterd.

 

LOPENDE TEST

Elke ventilatorventilator moet de lopende test overgaan, en de stabiliteit verzekeren in het lopen.

 

PRESTATIES HET TESTEN

Elk nieuw modelproduct moet prestaties het testen overgaan, zal het product aan verkoop worden toegestaan en de opbrengst tot kan de ontworpen prestaties ontmoeten.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 3

Het SCHILDEREN

Na zandstralen en verschijningsreparatie, zal het product drie lagen worden geschilderd, is de intervaltijd van elke het schilderen 12~24 uren.

 

VERPAKKING

Wij kunnen diverse verpakking volgens de eisen van de klant maken.

 

oem/odm

Wij kunnen OEM en ODM de dienst volgens het uw vereiste verlenen.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 1

R&D

SIMO bezit meer dan 300 werknemers, waaronder meer dan 50 R&D-ingenieurs, wat het meest gevorderde ventilator testende centrum, meer dan 40 reeksen het testen materiaal bezit. Wat meer, wij is ook hebben uitgenodigd bekende binnenlandse en overzee aërodynamische deskundigen om aan onderzoek en ontwikkeling deel te nemen, die diep behulpzame relaties met belangrijke wetenschappelijke onderzoekinstituten houden.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Ons ondersteunend productie, van R&D en het testen materiaal legt stevige fundamenten voor de ontwikkeling van de producten van uitstekende kwaliteit.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

Als deken van de de Ventilatorvereniging van China, onder de hoge niveaus en de strenge eisen van wetenschappelijke en technologische productie, met behulp van een aantal innovatieve octrooitechnologieën, is de ontwikkeling van productietechnologie van nationale ondernemingen zeer bevorderd. Van het perfecte nationale merk aan de totstandbrenging van de strategische lay-out van globalisering, en met de bevordering van „Één Riem Één is de Weg“, de producten van SIMO uitgevoerd naar Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en andere landen en gebieden, dat uitgebreide erkenning van binnenlandse en buitenlandse klanten hebben gewonnen.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 

Tegelijkertijd van transformatie en bevordering van technologie en producten, heeft SIMO het lood in het uitvoeren van het industriële herstructureren genomen, strikt controlerend milieubescherming indicatoren. en veroorzakend de verantwoordelijkheid om aan toekomstige generaties te profiteren. Met de constante inspanningen, is SIMO toegekend meer dan 20 provinciale en gemeentelijke eretitels, zoals „contract-Erende & belofte-Houdende Onderneming“, „Gevorderde Eenheid van Kwaliteitsbewaking“ en „de Onderneming van de Klantentevredenheid“.

 

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. fabriek productielijn 4