Bericht versturen
Huis >
nieuws
> Company News About Van de de Ovenventilator van Kazachstan Barstende de Leveringsplaats

Van de de Ovenventilator van Kazachstan Barstende de Leveringsplaats

2022-08-29

Laatste bedrijfsnieuws over Van de de Ovenventilator van Kazachstan Barstende de Leveringsplaats

Op 26 Augustus, werden de barstende die ovenfans door gebruikers in Kazachstan worden bevolen met succes geleverd. Er zijn 9 ventilators in deze verzending, waarvan 6 die ventilators voor het gas gebruikt worden door de pyrolyseoven wordt en onder druk wordt vervoerd geproduceerd die. Ontvlambaar en explosief gas, zodat moet er geen lekkage zijn.

Volgens de arbeidsvoorwaarden en de specifieke vereisten, hebben wij de ventilator dik gemaakt, en het verzegelende apparaat keurt een mechanische verbinding goed om ervoor te zorgen dat de positie waar de belangrijkste schacht en het omhulsel in contact zijn geen gas zal lekken. Het vervoer keurt kader verpakking goed, die builen tijdens het laden en het leegmaken kan effectief vermijden.

laatste bedrijfsnieuws over Van de de Ovenventilator van Kazachstan Barstende de Leveringsplaats  0

SIMO-kunnen de industriële centrifugaalventilators van de Ventilator wijd in diverse industriële systemen, zoals machtsgeneratie, metallurgie, cementproductie, de chemische industrie, de systemen van de afvalverbranding, Industriële boilersystemen, enz. worden gebruikt.

Kies SIMO-Ventilator, zullen wij u van ganser harte dienen.