Bericht versturen
Huis > producten >
Industriële Centrifugaalventilators
>
5-55-12.5C Elektrolytisch de Luchtvolume Op hoge temperatuur van de Aluminium Centrifugaalventilator 110kw 68000

5-55-12.5C Elektrolytisch de Luchtvolume Op hoge temperatuur van de Aluminium Centrifugaalventilator 110kw 68000

Productdetails:
Plaats van herkomst: Henan China
Merknaam: SIMO
Certificering: CE, ISO9001:2008,TUV
Modelnummer: SIMO-Ventilator 5-55
Detailinformatie
Plaats van herkomst:
Henan China
Merknaam:
SIMO
Certificering:
CE, ISO9001:2008,TUV
Modelnummer:
SIMO-Ventilator 5-55
Modelleer nr:
5-55 8~18D
Specificatie:
2021x2475x1931
Oorsprong:
China
Voltage:
380V/415V/440V/660V/6KV/10KV
Krachtbron:
AC Motor in drie stadia
Dragend Type:
Rolling het dragen
Oem de dienst:
Verstrek
naam:
Boiler Veroorzaakte Ontwerpventilator
Drijvende kracht het Testen:
Het dynamische blancing aanpassen
Hoog licht:

High Light

Hoog licht:

Centrifugaalventilator op hoge temperatuur 110kw

,

Elektrolytische Aluminium Centrifugaalventilator Op hoge temperatuur

,

Industriële Centrifugaalventilators 110kw

Trading Information
Min. bestelaantal:
1 reeks
Prijs:
Negotiable
Verpakking Details:
Verpakking van het de uitvoer de Houten Geval, de Verpakking van de Staalpallet
Levertijd:
15-35 dagen
Betalingscondities:
T/T, L/C, Betalingstermijn is Overeen te komen
Levering vermogen:
500 Reeksen per Maand
Productomschrijving

5-55-12.5C centrifugaalventilator op hoge temperatuur

 

Y5-55 overzicht van het de ventilatorproduct van het boiler het centrifugaal veroorzaakte ontwerp
De centrifugaal veroorzaakte ontwerpfan van Y5-55-boiler wordt ontworpen voor de industriële boiler (1 ~ 20T/h) die met het apparaat van de rookverwijdering en het branden van allerlei steenkool uitgerust is. De maximumtemperatuur zal geen 250℃ overschrijden als de voorwaarde van de luchtopname hetzelfde is en de prestaties geschikt zijn. Vóór de veroorzaakte ontwerpventilator, moet het apparaat van de stofverwijdering met een efficiency van niet minder dan 85% worden geïnstalleerd om het stofgehalte van het rookgas te verminderen die de ventilator ingaan, om het leven van de ventilator te verbeteren.

 

Type van centrifugaal veroorzaakte ontwerpventilator van Y5-48-boiler
De veroorzaakte ontwerpventilator wordt gemaakt van enige zuiging. De machineaantallen zijn №4, 5, 6,3, 8, 10 en 12,5. De ventilator kan in twee soorten die juiste omwenteling en de linkeromwenteling worden gemaakt, van één eind van de motor onder ogen zien, de drijvende kracht roteert met de wijzers van de klok mee, geroepen de juiste die omwentelingsventilator, door „juist wordt vertegenwoordigd“; De drijvende kracht roteert linksdraaiend, geroepen de linker roterende die ventilator, wordt vertegenwoordigd door „links“.
De afzetpositie van de ventilator wordt uitgedrukt door de afzethoek van de ventilatorhuisvesting, die in zes hoeken van 0°, 45°, 90°, 135°, 180° en 225° kan worden gemaakt.

 

Structuur van centrifugaal Veroorzaakte ontwerpventilator van Y5-48-boiler
De ventilator is samengesteld uit drijvende kracht, huisvesting, luchtopname, regelende deur, transmissiegroep en andere delen.
(1) drijvende kracht: er zijn 12 stukken van achterwaarts schuine stand vlak blad dat, is het materiaal 16Mn, in de dekking van het boog kegelwiel en het vlakke wiel wordt gelast, na statische en dynamische saldocorrectie, zo het vlotte lopen, met hoge weerstand.
(2) insluitend: met staalplaat in een algemene structuur van de volutevorm, met bouten vast aan de ingangskant wordt gelast van het omhulsel dat.
(3) luchtinham: maak de algemene structuur van convergentie en stroomlijn, en bevestig het aan de ingangskant van de huisvesting met bouten.
(4) regelende deur: regelende deurbladeren voor bloemblaadjevorm, №8 boven „verlaten“ en „juiste“ algemene omwenteling. Er is ook een as schoonmakende deur op de plaat van het slakkehuis, die geschikt is die de as te verwijderen op het blad en in het omhulsel wordt geaccumuleerd, om het saldo en de aërodynamische prestaties van de drijvende kracht te verzekeren.
(5) transmissiegroep: samengesteld uit as, lagerdoos, riemschijf, enz. De belangrijkste schacht wordt gemaakt van hoogte - het kwaliteitsstaal, die rollende lagers, met water gekoelde integrale lagerdoos gebruiken, daarom, merkt op dat het waterverbruik met de milieutemperatuur, over het algemeen volgens 0,5 die overweging van ~ 1m3 varieert, lagerdoos met thermometer wordt uitgerust en olie vlakke indicator, smeerolie gebruikend olie 30, smeerolie gebruikend olie 30. Voeg de hoeveelheid olie volgens de vereisten van het teken van het olieniveau toe.

 

bedrijfinleiding

5-55-12.5C Elektrolytisch de Luchtvolume Op hoge temperatuur van de Aluminium Centrifugaalventilator 110kw 68000 0

De Naamloze vennootschap van de Xinxiangsimo VENTILATOR die in 1995, hoofdzakelijk ontwerpen en vervaardiging Centrifugaalventilators en Asstroomventilators werd opgericht die wordt toegepast op industriële systemen, wat de deken van Algemene de Machinesindustrievereniging van China is. SIMO-de VENTILATOR is één van de belangrijkste grote ventilatorfabrikanten in Centraal China, whichcovers een gebied van 100.000 vierkante meter, meer dan 200 werknemers en de productiecapaciteit van 15000 reeksen één jaar bezit.
Er is een geavanceerd Testlaboratorium van de Luchtstroom in ons bedrijf. Wij beheersen rijpe ventilator die, productietechnologie, en kunnen multifunctionele ventilators volgens de eisen van gebruikers ontwerpen en vervaardigen ontwerpen testen. Zo, kunnen wij de complexe en professionele toepassingen van gebruikers ontmoeten. SIMO-de producten van de VENTILATOR zijn wijd gebruikt in duizenden industriële systemen van klanten, zoals Met kolen gestookte macht, Metallurgie, Papierfabricage, Cement en Glasproductie, de Chemische industrie, Materiële behandeling, Behandeling van afvalwater, Afvalverbranding, Metroventilatie, de Industriële boiler en systemen enz. van de Stofverwijdering.