Bericht versturen
Over ons
Gevallen
Huis >

Xinxiang SIMO Blower Co., Ltd. company cases

Recentste bedrijfgeval ongeveer Zware blazer

Zware blazer

Van 2012 tot 2013 heeft SIMO BLOWER samen met onze Europese distributeur in Rusland, Oekraïne,Guatemala en andere landen ondernemen samen een aantal grootschalige industriële bouwprojecten- industriële ketels, neerslagmachines, ontzwavelingseenheden die bij het project betrokken zijn, warmte-energiecentrales, metallurgische installaties en staalinstallaties die in de productielijn worden gebruikt,Denitrificatie apparaat biedt meer dan 30 sets van zware centrifuge ventilatorenEen van de grootste capaciteit bereikte 850000m3/h, de maximale druk bereikte 8000pa, de maximale diameter van de wieler bereikte 3,2 meter.SIMO BLOWER maken gebruik van hun ruime ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van zware ventilatoren, de prestaties van de ventilator op het gebied van ontwerp, constructie, vervoer, installatie, inbedrijfstelling, opleiding van de exploitant, enz.,de klanten een aantal professionele adviezen en op maat gemaakte diensten te verlenen;Het project is in de eerste plaats gericht op het opzetten van een nieuwe luchtventilator voor de luchtvaart, die de klanten helpt om veel kosten en middelen te besparen.De samenwerking tussen SIMO BLOWER en de Europese distributeur is uitgebreid tot een breder gebied.
2024-06-20
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Cement production line

Cement production line

Italië cementgroep Shaanxi Fuping Cement Limited Company is een van de grootste cementfabrieken in Noord-China, de klant heeft zeer strenge eisen aan de ventilator prestaties,betrouwbaarheidIn 2009 bestelde het bedrijf 5000t/d cement productielijn die de belangrijkste ventilatoren van ons bedrijf kochten.terwijl de ventilator slijtage kan weerstaan, die wordt veroorzaakt door veel stof en langdurig wordt gebruikt, en de besparingen op de onderhoudskosten,We hebben de voorkeur gegeven aan Y4-2X10 serie ventilator die geschikt is voor gebruikers werkomstandigheden via een speciale software, en vervolgens het bladoppervlak met hoge hardheid composiet voering slijtage te installeren, verlengen de levensduur van de ventilator stuwer meer dan 3 keer.klanten zijn zeer tevreden met de kwaliteit en service van ventilatoren mijn bedrijf geleverd, en blijven samenwerken met ons bedrijf.  
2024-06-15
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Industriële ketel Induced draft centrifugal fan

Industriële ketel Induced draft centrifugal fan

Drachtventilatoris een type centrifuge fan van de ketel.industriële centrifugeDe ventilator is uitgerust voor verschillende brandende ovens.DrachtventilatorDe ventilator is ontworpen om een totale drukdoeltreffendheid van 90,5% te bereiken, die bij de inlaat van de boiler de   Bij de voorzijde van de trekventilator moet een stofverzamelaar met een efficiëntie van 85% worden geïnstalleerd.Het kan het volume van stof en rookgassen verminderen die de levensduur van industriële centrifuge ventilator verlengen.   Kenmerkend De industriële ketel heeft de laatste tijd veel modellen, de kwaliteit van de steenkool is verschillend en de obstructie van de stofverzamelaar is verschillend.Aanpassing aan die situatie, rekening houdend met de ventilator economie,behalve 20 t/h ketel uitgerust trekventilator gebruik van koppeling aangedreven. De rest van de trekventilator zijn V-gordel aandrijving.Een model kan de ketel aanpassen aan alle soorten precipitatoren., verminderen van de ventilator machine serie, maar ook gemakkelijk te gebruiken volgens de werkelijke situatie, veranderen van hun spindel snelheid om het ideale luchtvolume en luchtdruk te krijgen     Voor meer informatie over de structuur en kenmerken van de geïnduceerde luchtzuiger, kunt u verder aandacht besteden aan SIMO BLOWER realtime dynamica.
2024-06-15
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Ventilator van het ketelsysteem

Ventilator van het ketelsysteem

Zhengzhou Boiler Co., Ltd. en Chongqing Vaux boiler zijn beide van SIMO BLOWER's langdurige klanten.ketelketels, steenkoolketels, biomassabrandstofketels, afvalverbrandingsketels voor ventilatorsystemen en de hoogwaardige dienstverlening aan gebruikers van ketels,De twee ondernemingen hebben in totaal meer dan 2500 stuks van SIMO BLOWER gekocht., zoals de FD FAN, de ID FAN, de PA FAN en de SA FAN, die de grootste boilerspecificaties boven de 400 t/h ondersteunen.De ketelventilator van SIMO BLOWER, met uitstekende kwaliteit en prestaties, aangezien de twee bedrijven een betrouwbare boilerproductondersteuning blijven leveren.      
2024-01-03
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Centrifuge ventilator voor afvalverbranding onder hoge druk

Centrifuge ventilator voor afvalverbranding onder hoge druk

De zomer wordt snel een herinnering, omdat er geen schoon strand is om in het weekend te bezoeken.Strandwacht officier voor de MCSEn het is een internationaal probleem geworden. De Commissie is van mening dat de Commissie in haar voorstel voor een richtlijn van de Raad tot wijziging van de richtlijnen van de Raad betreffende de bescherming van het milieu en de milieubeheer van de natuurlijke hulpbronnen moet worden betrokken.Meer en meer mensen overwegen deze middelen te hergebruikenNa onderhandelingen met Vietnamese klanten op 13 januari 2016 bezochten zij de fabriek van SIMO BLOWER.Het contract is ondertekend.Onlangs is de gepersonaliseerde hoge druk afvalverbrandingscentrifuge geproduceerd.SIMO BLOWER nemen het speciale ontwerp schema van de ventilatorOp dit ogenblik is de productie van de hoogdrukventilator voltooid, de standaardisering van de ventilator, systematische testen, om een hoge prestatie te garanderen.De testresultaten tonen aan dat de dynamische balans van de schroef in overeenstemming is met de nationale norm van 3.0 mm/s en de trillingen van de ventilator voldoen aan de norm van 4,5 mm/s. SIMO BLOWER zijn bereid bij te dragen aan de milieubescherming.
2018-05-09
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer andere, met een breedte van niet meer dan 50 mm

andere, met een breedte van niet meer dan 50 mm

Een Frans elektriciteitsbedrijf dat zich inzet voor milieubescherming kwam op 14 juni 2016 bij SIMO BLOWER.En ze willen een serie van geïnduceerde trek ventilatoren kopen voor ontzwaveling en denitrificatieZe bezoeken SIMO BLOWER voornamelijk om onze productiecapaciteit te onderzoeken.en onderhandelingen met SIMO BLOWER over de technische en commerciële schema's van het project. ●Productiekracht van het bedrijf: klanten hebben het productieproces en de kwaliteitscontroleprocedures van SIMO BLOWER geïnspecteerd, van de aspecten van fysiek en chemisch laboratorium, snijden van grondstoffen,Lassen van de componenten van de ventilator, lopende tests, dynamische balancering en het gloeien van de draaibank, enz. Na de inspectie erkenden de klanten de productiecapaciteit van SIMO.SIMO BLOWER heeft rijke ervaring opgedaan met het ontwerpen van ventilatoren., productie, testen enzovoort, in de meer dan 60 jaar van ventilator productie geschiedenis.2008, CE, ISO4001-2004, GB/T24001-2004, en het AA niveau. We hebben ook de wetenschap en technologie vooruitgang award uitgegeven door de regering.en geïnstalleerd volgens het kwaliteitssysteem GB/T19001-ISO9001. ●Technologie: Onze Franse vrienden stelden een reeks vragen over de technologie van de ventilator.Hoe de tekeningen worden ontworpenSIMO BLOWER gebruikt CAD-computerondersteund ontwerp voor blazers, CAPP-computerondersteund procesontwerp voor de belangrijkste componenten en gebruik maakt van eindelementensterkteberekeningen voor de belangrijkste componenten.We vergelijken de meerdere plannen van variantenontwerp en model selectie door middel van relevante softwareDe klanten waren zeer tevreden, nadat zij het Technologie Onderzoek en Ontwikkelingscentrum van SIMO BLOWER bezochten en inspecteerden. ●Commerciële regelingen: De inkoopdirecteur, die een lange weg uit Frankrijk heeft afgelegd, stelt zeer strenge eisen aan de betaalmethode.Hij stelde vragen over de voorschotbetaling en de kwaliteitsgarantie.De bedrijfsvertegenwoordigers van SIMO BLOWER legden de klanten uit dat de betaalmethode van SIMO BLOWER altijd in overeenstemming was met de huidige algemene internationale handelsbetaalmethode.Na onze uitleg te hebben gehoord, kwamen de klanten met SIMO BLOWER tot een overeenkomst over de betaalmethode. Om te voorkomen dat onze mooie aarde een afvalplaneet wordt, doen wij een beroep op iedereen om met afval op de juiste manier om te gaan.
2018-04-03
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Centrifuge afzuigventilator voor staalfabrieken

Centrifuge afzuigventilator voor staalfabrieken

De stofverwijderende centrifuge ventilator is aangekomen bij de klant. Aangezien de diameter van de vier sets staalfabriek geïnduceerde trekblazer ventilatoren heeft bereikt 3000mm. De verkoopdirecteur en technische ingenieur van SIMO BLOWER werd uitgenodigd naar Rusland door de klant,die naar de applicatielocatie gaat om installatierichting en bedieningsservice te verlenen volgens de vereiste van de klantenIn de tussentijd zullen zij de technische training en service voor klanten verzorgen. Als u geïnteresseerd bent in de ventilatoren, welkom kom naar de aanvraag site hebben een bezoek.service@simoblower.com.
2018-04-03
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Tangshan Jindi Heavy Machinery Cement Co., Ltd. is een beroemde cementproducent in de provincie Hebei.

Tangshan Jindi Heavy Machinery Cement Co., Ltd. is een beroemde cementproducent in de provincie Hebei.

Tangshan Jindi Heavy Machinery Cement Co., Ltd. is een beroemde cementproducent in de provincie Hebei.SIMO blower succesvol winnen een bod in beide kerenDe eerste productielijn omvat de koelventilator Grate, de kopventilator van de oven en de eindventilator van de oven.Ventilatieblazer en induceerde luchtstroomventilator in productie.
2015-01-12
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer De stofverzamelaars voor Chile klant hebben de productie voltooid

De stofverzamelaars voor Chile klant hebben de productie voltooid

Op 25 november hebben de stofverzamelaars van de Chileense klant de productie en het schilderen afgerond en wachten ze op de levering.
2015-01-12
lees meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Zware blazer

Zware blazer

Van 2012 tot 2013 heeft SIMO BLOWER samen met onze Europese distributeur in Rusland, Oekraïne,Guatemala en andere landen ondernemen samen een aantal grootschalige industriële bouwprojecten- industriële ketels, neerslagmachines, ontzwavelingseenheden die bij het project betrokken zijn, warmte-energiecentrales, metallurgische installaties en staalinstallaties die in de productielijn worden gebruikt,Denitrificatie apparaat biedt meer dan 30 sets van zware centrifuge ventilatorenEen van de grootste capaciteit bereikte 850000m3/h, de maximale druk bereikte 8000pa, de maximale diameter van de wieler bereikte 3,2 meter.SIMO BLOWER maken gebruik van hun ruime ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van zware ventilatoren, de prestaties van de ventilator op het gebied van ontwerp, constructie, vervoer, installatie, inbedrijfstelling, opleiding van de exploitant, enz.,de klanten een aantal professionele adviezen en op maat gemaakte diensten te verlenen;Het project is in de eerste plaats gericht op het opzetten van een nieuwe luchtventilator voor de luchtvaart, die de klanten helpt om veel kosten en middelen te besparen.De samenwerking tussen SIMO BLOWER en de Europese distributeur is uitgebreid tot een breder gebied.
2024-06-20
bekijk meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Cement production line

Cement production line

Italië cementgroep Shaanxi Fuping Cement Limited Company is een van de grootste cementfabrieken in Noord-China, de klant heeft zeer strenge eisen aan de ventilator prestaties,betrouwbaarheidIn 2009 bestelde het bedrijf 5000t/d cement productielijn die de belangrijkste ventilatoren van ons bedrijf kochten.terwijl de ventilator slijtage kan weerstaan, die wordt veroorzaakt door veel stof en langdurig wordt gebruikt, en de besparingen op de onderhoudskosten,We hebben de voorkeur gegeven aan Y4-2X10 serie ventilator die geschikt is voor gebruikers werkomstandigheden via een speciale software, en vervolgens het bladoppervlak met hoge hardheid composiet voering slijtage te installeren, verlengen de levensduur van de ventilator stuwer meer dan 3 keer.klanten zijn zeer tevreden met de kwaliteit en service van ventilatoren mijn bedrijf geleverd, en blijven samenwerken met ons bedrijf.  
2024-06-15
bekijk meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Industriële ketel Induced draft centrifugal fan

Industriële ketel Induced draft centrifugal fan

Drachtventilatoris een type centrifuge fan van de ketel.industriële centrifugeDe ventilator is uitgerust voor verschillende brandende ovens.DrachtventilatorDe ventilator is ontworpen om een totale drukdoeltreffendheid van 90,5% te bereiken, die bij de inlaat van de boiler de   Bij de voorzijde van de trekventilator moet een stofverzamelaar met een efficiëntie van 85% worden geïnstalleerd.Het kan het volume van stof en rookgassen verminderen die de levensduur van industriële centrifuge ventilator verlengen.   Kenmerkend De industriële ketel heeft de laatste tijd veel modellen, de kwaliteit van de steenkool is verschillend en de obstructie van de stofverzamelaar is verschillend.Aanpassing aan die situatie, rekening houdend met de ventilator economie,behalve 20 t/h ketel uitgerust trekventilator gebruik van koppeling aangedreven. De rest van de trekventilator zijn V-gordel aandrijving.Een model kan de ketel aanpassen aan alle soorten precipitatoren., verminderen van de ventilator machine serie, maar ook gemakkelijk te gebruiken volgens de werkelijke situatie, veranderen van hun spindel snelheid om het ideale luchtvolume en luchtdruk te krijgen     Voor meer informatie over de structuur en kenmerken van de geïnduceerde luchtzuiger, kunt u verder aandacht besteden aan SIMO BLOWER realtime dynamica.
2024-06-15
bekijk meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Ventilator van het ketelsysteem

Ventilator van het ketelsysteem

Zhengzhou Boiler Co., Ltd. en Chongqing Vaux boiler zijn beide van SIMO BLOWER's langdurige klanten.ketelketels, steenkoolketels, biomassabrandstofketels, afvalverbrandingsketels voor ventilatorsystemen en de hoogwaardige dienstverlening aan gebruikers van ketels,De twee ondernemingen hebben in totaal meer dan 2500 stuks van SIMO BLOWER gekocht., zoals de FD FAN, de ID FAN, de PA FAN en de SA FAN, die de grootste boilerspecificaties boven de 400 t/h ondersteunen.De ketelventilator van SIMO BLOWER, met uitstekende kwaliteit en prestaties, aangezien de twee bedrijven een betrouwbare boilerproductondersteuning blijven leveren.      
2024-01-03
bekijk meer
Recentste bedrijfgeval ongeveer Centrifuge ventilator voor afvalverbranding onder hoge druk

Centrifuge ventilator voor afvalverbranding onder hoge druk

De zomer wordt snel een herinnering, omdat er geen schoon strand is om in het weekend te bezoeken.Strandwacht officier voor de MCSEn het is een internationaal probleem geworden. De Commissie is van mening dat de Commissie in haar voorstel voor een richtlijn van de Raad tot wijziging van de richtlijnen van de Raad betreffende de bescherming van het milieu en de milieubeheer van de natuurlijke hulpbronnen moet worden betrokken.Meer en meer mensen overwegen deze middelen te hergebruikenNa onderhandelingen met Vietnamese klanten op 13 januari 2016 bezochten zij de fabriek van SIMO BLOWER.Het contract is ondertekend.Onlangs is de gepersonaliseerde hoge druk afvalverbrandingscentrifuge geproduceerd.SIMO BLOWER nemen het speciale ontwerp schema van de ventilatorOp dit ogenblik is de productie van de hoogdrukventilator voltooid, de standaardisering van de ventilator, systematische testen, om een hoge prestatie te garanderen.De testresultaten tonen aan dat de dynamische balans van de schroef in overeenstemming is met de nationale norm van 3.0 mm/s en de trillingen van de ventilator voldoen aan de norm van 4,5 mm/s. SIMO BLOWER zijn bereid bij te dragen aan de milieubescherming.
2018-05-09
bekijk meer
1 2
1 2 3